(Android) Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic sonsuz resurs üçün fırıldaqçı kodu
Mar 16, 2022 10:43:10 GMT -5
Post by teyprefearcases on Mar 16, 2022 10:43:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz resurs üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 2022 version ▞▞▞
Faydalı
Möhtəşəm! Mən bu proqramı sevirəm
Ən yaxşısı. Rus dili öyrənmə proqramı. HƏÇƏ! Bu proqramda dərs deyən şəxs həqiqətən də mürəkkəb fənləri asan və başa düşmək üçün həqiqətən zövqlü etmək üçün bir hədiyyəyə malikdir. Mən əlifbanı necə tez seçməyimi qeyri-adi tapdım! Bu proqramda qeyd etdiyim yeganə şey o idi ki, mən proqramı bağladıqdan sonra "tamamlandı" üçün qeyd qutuları yoxlanılmır. Ancaq bundan başqa, bu proqram mükəmməldir. Çox sağ ol!
Bu çox faydalıdır! Tysm!
rus dilini öyrənmək üçün ən yaxşı proqram mən bu proqramı çox sevirəm!💚🙃
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Istruzione rvnk
Rus dilini öyrənməzdən əvvəl bütün rus əlifbasını effektiv şəkildə öyrənəcəksiniz və hər birini düzgün tələffüz etməyi öyrənəcəksiniz. Mən istifadə etdim və indi rus hərflərini oxumaqda problemim yoxdur. Bunun üçün əla üsul var.
Möhtəşəm Proqram! Bir rus dilində danışan biri kimi, yeni sözlərin orijinal mətnlər vasitəsilə təqdim edilməsindən həqiqətən də həzz aldım! Çox tövsiyə edirəm!!!
Videolar belə işləmir və mən rus dilini öyrənə bilmirəm.
Mən rus dilini öyrənmək üçün Duolinqodan istifadə edirəm və yaxşı işləyirəm, lakin bu proqram üçün sizə kifayət qədər təşəkkür edə bilmərəm! Mən çox sürətli oxumağı öyrənirəm, pulsuzdur və heç bir reklam yoxdur! Mən bunu sevirəm! Kiril əlifbasını öyrənmək istəyən hər kəs burada öyrənə bilər
zəhmli. tamamilə tövsiyə edin
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Eğitim lgne
Sadəcə bəzi videolar var - bunu istəsəm YouTube-a gedərdim!
Heyrət! Vay. Bu, həqiqətən nə demək olduğunu edir. Əla iş uşaqlar❤️
İngilis dili bilirsinizsə, Kiril əlifbasını öyrənmək üçün əla proqram, görkəmli tədris üsulları! Çox sağ olun və yaxşı işlərə davam edin!
Rus dili və asan öyrənmək üçün çox gözəl proqram. Bu proqram mənə rus dilini öyrənməyi asanlaşdırır, öyrənmək üçün çox faydalı proqramdır. 😃😃👍👍
Çox gözəl proqram. Tələffüz və əlifbaları öyrətməyin əla yolu.
Mouse Simulator : rat rodent animal life 시뮬레이션 dgd
Mən bu proqramı əvvəllər istifadə etmişəm və onu sevirəm. Amma mən onu iki dəfə quraşdırıb silmişəm və ilk 10 saniyədən sonra 1-ci Dərsi oxuya bilmirəm.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 1.3.0 APK
İndiyə qədər mən bu proqramdan zövq alıram və onların hər şeyi necə izah etdiyini və öyrətdiklərini sevirəm. Onlar başa düşməyi və öyrənməyi asanlaşdırır. Bu əladı! Mən başlanğıcam.
İndiyə qədər həqiqətən gözəl görünür!
Sadəcə quraşdırılıb. Artıq 2-ci dərsdə! Əla & öyrənmək üçün əyləncəli yol!
yenicə yüklənmiş və dürüstlüklə bütün 5 stat rəyləri və bu proqramın "görünüşü" ilə bunun cəfəngiyyat ola biləcəyini düşündüm. Proqramı həqiqətən açıb dərsə baxdıqdan sonra bu ilkin mülahizələrə baxmayaraq.. Mən bu proqrama sərf olunan vaxtı həqiqətən yüksək qiymətləndirirəm. İngilis dilindən rus əlifbasına assosiasiyanı rəvayətçi tərəfindən necə təsvir edildiyini misallarla izah etmək çox asandır ki, beynimizdə rus hərfinin ifadə etdiyi “boşluqları doldurmaq” düşüncəsinə səbəb olur.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic on Windows PC ...
Bunun pulsuz olduğunu bilmirəm, həm bu, həm də Rus istehsalı asan podkast (həmçinin pulsuz) heyrətamiz şəkildə qurulub, izləmək asandır və məqsədlərinizə çatmağınıza kömək edəcək.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic Pendidikan pib
Ən yaxşı proqram! Bir müddət rus əlifbası ilə mübarizə aparırdım və indi nəhayət ki, buna nail oldum. Mən bunu tövsiyə edirəm.Rus Made Easy kurslarının hamısı ən yaxşısıdır! Bir az rusca danışmağı öyrənmək istəyirsinizsə, Markın digər kursunu da yükləyərdim - bu da çox yaxşıdır!
Əla proqram, təşəkkür edirəm
Rus dilini oxumağı öyrənmək üçün əla proqram və çox təsirli dərslər. Onların necə pul qazandıqlarına əmin deyiləm, çünki bu proqramda əla keyfiyyətli material var. Çox tövsiyə olunur.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic கல்வி exff
Yalnız videolarla köhnə moda öyrənmə. Deyirəm 2019-dayıq.. ciddi?
Russian Alphabet Masterylphabet APK Free Download
Best Cyrillic Education Apps | GameTwo.Com
Möhtəşəm proqram. Siz həqiqətən də bütün kiril əlifbasını cəmi üç saat ərzində öyrənəcəksiniz (əgər az olmasa da, ingilis dili səviyyənizdən və məlumatı vizual/aurally qəbul etmək qabiliyyətinizdən asılı olaraq). Tətbiqin özü müxtəlif uzunluqlu bir neçə videoya bölünür (lakin onların heç biri məlumat saxlamaq imkanlarınızı həddən artıq yükləmək qədər uzun deyil), hər bir video rus sözlərindən istifadə edərək sizə kiril əlifbasının əsas funksiyasını öyrədir & real dünya nümunələri. Kontekstual öyrənmə sürətli uğura zəmanət verir. A
Russian Alphabet Mastery