Post by teyprefearcases on Mar 16, 2022 10:28:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty pre viac mincí ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Táto hra verzie 1.5.4 je zrútená, prečo tento problém?
hry sú úžasné a skvelé milujú oznámenia a televíznu hudbu a všetko, ale keď dorazíte a zaparkujete, nefunguje to pri zaparkovaní j strana zelená a jednoducho vám nedovolí dostať pasažiera z autobusu a nechať si ho hovorím „zaparkuj správne“, keď parkujem ako najlepší parkujúci na svete, prosím, opravte to 🙏🙏🙏🙏
Táto hra je veľmi pekná, ale keď zaparkujem správne, nezaparkuje vôbec.
Bus Simulator : Ultimate Симулятори txkg
Táto hra je v poriadku, ale keď skončím s trasou a začnem parkovať, stále to hovorí, že zaparkuj perfektne a nikdy nedokončite misiu, čo spôsobilo, že sa v hre nepohnem ďalej, tú chybu/chybu treba opraviť
Táto hra je veľmi pekná, ale je tu problém, že zaostáva vždy, keď hrám druhýkrát, takže prosím opravte tento problém
Je to dobra hra, ale kazda cesta je rovnaka a nie je tam moznost zmenit cestu, teda nejaky premostenie hon na behtar hoga.
Terminál ORLANDO stále nefunguje na NAKLADANIE pasažierov. OPRAVTE to
Najhoršia hra vôbec Stratil som celé dáta Mám 7 autobusov a 7 ovládačov, ale preinštaloval som hru Mám len 4 autobusy a 2 vodiči obnovili celé dáta toto je najhoršia aplikácia, akú som kedy videl
Vynikajúca hra, najmä potom, čo ste aktualizovali a opravili množstvo chýb... aj keď stále je čo zlepšovať, ale celkovo pokračujte v dobrej práci!!!
Hral som niekoľkokrát, aby som si uvedomil, že všetky trasy sú rovnaké. Návrh: prečo nespraviť simulátor lode
Mať problém s parkovaním po príchode do cieľa 😬😬 Je to na hovno. Môžete to prosím vyriešiť.
Hra je celkovo veľmi dobrá, ale má v sebe chybu. Keď som zaparkoval vozidlo po dosiahnutí cieľa, nezaparkuje a povie nám, aby sme zaparkovali perfektne.
Dávam jednu hviezdičku len preto, že parkujem na 20 minút, tiež to stále nemôžem akceptovať, je to nezmysel
Bus Simulator : Ultimate Simulasi nis
Absolútna chujovina.
NEVIEM AKO SA DOSTANEM DO HRY A NEUSTALE MI VIHADZUJE HOROZNA HRA
Znovu a znovu nemôžem perfektne zaparkovať, aj keď parkujem dobre a perfektne, som tak sklamaný a nemôžem hrať multiplayer, potrebujem nákup naozaj zle
Neni moc dobra ale da sa hrat
len tá istá mapa. iná iná mapa nie je
Nemôžem ani otvoriť hru, keď ju otvorím, automaticky sa zatvorí, opravte to, inak ju odinštalujem
Ja neviem ju isť hrať lebo na začiatku je tlačidlo a ja neviem začať veľa ináč👌👌👌👌👌👌
Vecer je dobry az na dve veci: brzdove svetla hned cervene a mne ked skoncim a snazim sa zaparkovat ako nereagujem
Dlho sa i len ale inac super hra az nato ze ide ta ista cesta kol do kola
Idle Barber Shop Tycoon - Game ব্যাজ gho
Hra je dobra ale furt sa jazdi dokola to same
už mi uehw je vw ku dmyah
Dobrá hra ale tie reklamy dovi dopo odinštalované!!!!!
Chyby pri parkovaní Problémy v prvej úrovni, ktorú som hral toľkokrát, stále chyba pri parkovaní, prosím, vyriešte môj problém
Môžete, prosím, opraviť chybu ako park alebo keď sa hra spustí, je čierna
Potrebujeme systém skutočného počasia..dážď s bleskami a hromy,sneženie,hmla...ako simulátor nákladných áut a viac prispôsobiteľných možností..ako svetlá, klaksón...pridajte podporu pre gamepad...
Hra bola dobrá a zaujímavá .... Ale moja požiadavka bola láskavo aktualizovať nové miesta a scenérie a autobusové stanice... Všetky autobusové stanice vyzerajú podobne a trasy sú podobné....preto sme sa cítili rutinne a nudne.... inak pekná hra... Vážený tím, prosím aktualizujte...nové scenáre...pôvodné terminály a cesty.... Ak ste urobili nové aktualizácie scenárov, hra by bola zaujímavejšia.
Je to super hra a dobre sa na nej zbavíte
Táto hra fungovala na mojom telefóne, ale teraz ma zakaždým vyradí z hry vzhľadom na pomalé sťahovanie, ale na obrázkoch je pekná a predstavujem si, že si ju zahrám znova. Zatiaľ dávam dvojku
Dobrá hra, ale najnovšia nová verzia Parkovanie v cieli nefunguje ako predtým.
Milujem túto aplikáciu tak veľmi, je úžasná, niekedy praskne, ale je to perfektná hra, naozaj ju milujem, a preto som chcel, aby bola lacnejšia pre vozidlá, krajiny a mestá, a keď prídete do mesta, tiež zarobiť 5 zlatých, pretože len peniaze nestačia, veľmi som chcel krajinu Afganistan
Najhoršia hra akú som kedy hrala
Výborná hra len škoda, že si musíš kupovať mestá a štáty ale ináč👌
Je to dobrá hra s ultra grafikou a zvukovými efektmi. Dialógy v hre sú tiež na mimoriadnej úrovni.
hra je fajn ale niekam to dotiahla a zacne stagnovat
Pri príchode sa nedá zaparkovať 🤮 nehrajte túto hru, je to na hovno.
Páči sa mi táto hra, je krásna, ale všetky autobusové stanice sú rovnaké, bez rozdielu, urobte krásne a rôzne stanice, cesty, rohy
tato hra je vyborna preto si ju aktualizujem