Post by teyprefearcases on Mar 16, 2022 10:25:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FOTONICA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FOTONICA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ FOTONICA 2022 version ▞▞▞
Najbolj podcenjena aplikacija v trgovini Google Play. Obdobje. Je čudovito
Mislim, da je igranje pametno le 3*, ker ima samo funkcijo sprostitve in zadrževanja (morda ima trike?), namesto da bi imel učinek "še enkrat", lahko postane presenetljivo frustrirajoče. _Vendar_ ima integracijo Iger Google Play in igranje za več igralcev v eni napravi, tako da na koncu sploh ni slaba ponudba. Še posebej, ker je PC različica tako precenjena za to, kar je ... (10€/$ in igra z enim gumbom se vseeno bolje prilega mobilniku.)
Ta igra se še naprej zruši na S4 v arkadnem načinu, kar me spravlja ob pamet. To je edina igra, ki mi to naredi. Ne morem verjeti, da sem plačal za to.
Vredno! Toda najnovejša različica se veliko zruši.
Ne morem premagati ravni
Delal je nekaj časa, nato se je zgodila posodobitev in zdaj, ko grem v katero koli igro, je samo črn zaslon. Slišim tek, vidim rdeče pike, zemljevida pa ni. Tudi, ko končno ne uspem na nevidnih ravneh, je zaslon rezultatov zajeban. Nezadovoljen bankomat. (Posodobitev.... Deluje popolno zdaj)
Sploh ne znam igrati.
Zruši se, ko se raven kmalu naloži. Moral bi opozoriti na nezdružljive naprave.
Vau! Jaz in drugi smo imeli težave z igro po prejšnji posodobitvi, vendar so se razvijalci dejansko odzvali na naše pritožbe in pravočasno popravili igro! Odlično opravljeno! Zdaj lahko uživam v tej neverjetni igri!
Čudovit neskončni tekač z osupljivimi vizualnimi in zvočnimi elementi. Soundtrack naredi veliko za ustvarjanje nadrealističnega vzdušja.
Onet Connect Pro پزل oafz
Pravi, da se aplikacija preneha odzivati, ko zapustite igro. Aka crash ob prenehanju.
Popravljeno v zadnji posodobitvi
Ko vstopim na katero koli raven, je črn zaslon, vendar še vedno vidim rdečo kroglo in gravitacijske črte. Imam Samsung galaxy note egde. Prosim pomagajte.
kul igrica!!!!!
Ne deluje na LG optimus f6. Pritiskam na arcade, neskončno, ali proti n se samo zapre
FOTONICA Arcade iiur
IGN
Še vedno se zruši tudi po vseh posodobitvah in se še vedno zruši na istem mestu
Bila je dobra igra, zdaj pa se po novi posodobitvi kar naprej zruši, ali lahko dobim povračilo ali popravim
na moji galaxy s4, ko poskušam igrati, se igra ugasne
Zdaj deluje
Na mojem Nexusu 9 deluje dobro, na mojem Moto X pa se sila nenehno zapira. Škoda tudi, ker bi bila ta igra čudovita na zaslonu AMOLED.
Najboljša igra vseh časov neverjetna grafika zelo dobra
Impresivna in glasba mi je všeč
FOTONICA Arkaadmängud ggu
Zelo priporočam to igro vsem, ki imajo radi težko igro s preprostim konceptom. Edino mesto, kjer bi lahko ta igra izboljšala, je morda sposobnost, da zgrabite polico, namesto da se samo odbijete od nje. Drugače pa super igra!
To sem igral na storitvi za pretakanje iger za PC, Onlive nekaj let nazaj. Takrat mi je bilo všeč in vem, da mi bo všeč zdaj. Glede cene mi niti ni bilo treba dvakrat premisliti.
FOTONICA Arkade rnuo
Igrajte to igro s slušalkami. To je zelo pomembno. Grafika je preprosta, a lepa. Igra je preprosta, vendar je v njej čutiti mojstrstvo. Vse je odvisno od časa. Tako vredno. Želim si, da bi naredili gumb za pavzo manj očiten... To nekako prekine poglobitev.
Neha se odzivati takoj, ko ga začnem
Fotonico sem igral od njene prvotne inkarnacije na PC-ju in vedno mi je bila všeč. Ko sem ga prvič prenesel na svoj telefon, grafika ni delovala. Razvijalec mi je hitro pomagal in zdaj igra deluje, kot je bilo predvideno, in je še vedno tako zabavna kot original. Nadaljujte z odličnim delom!
Pravkar sem ga kupil, vendar nikoli ne dokončam prenosa. Nisem mogel namestiti na kartico SD ali telefon ... Kaj za vraga?
Sploh se ne odpre na Galaxy S 3, je edina zvezdica, ker ne morem pustiti nobene.
Ta igra si zasluži pet zvezdic in z veseljem ji bom dal pet zvezdic; ko lahko igram igro več kot 6 minut, ne da bi se zrušila.
Urejeno: zdaj nemoteno deluje na Kitkatu. ///////// Igra je super!! V nasprotju z drugimi igrami, ki ste jih že prenesli. FC na Xperia Kitkat po prikazu logotipa SANTA RAGIONE; Dialog FC se prikaže po izhodu na začetni zaslon na Nexusu 7 2013 z Lollipop.
To so napake, ki jih je treba popraviti, a igra je res zabavna.
FOTONICA Παιχνίδια arcade mkm
Precej težko je in o moj bog, pripravi se na najboljšo igro doslej
Zrušitve ODPRAVLJENE| Neverjetna igra
Ves čas se zruši
Na točkah zahteva veliko koncentracije, vendar umetniško delo te igre jemlje iz 80-ih, zaradi česar ima ta igra malo šarma. Da ne omenjam, da imajo funkcijo v primerjavi s funkcijo, ki je nima veliko drugih aplikacij.
Ali lahko ponovno najdem igro?