Post by whemistvireti on Feb 6, 2022 9:26:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné všetky ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
O m gggs Milujem to oh loooooove it Kiež by som to mohol mať všetky Prajem si, aby ste mi to mohli poslať 😍😍😍😘😘😘😗😙😚😶🎀🎀♥️
V skutočnosti je to zábavná hra a pristihol som sa, že ju hrám znova a znova, ale určite potrebuje viac skladieb a navyše v reklame mi bolo sľúbené, že si môžem vyhľadať skladby a vy to nemôžete urobiť
Je to zábavné a milujem hudbu. Prvých pár dní po tom, čo som to dostal, to fungovalo dobre, ale teraz mi to hovorí „skontrolovať pripojenie“ vždy, keď sa pokúsim hrať, a nemám to nikde v hre nahlásiť.
😍😍 Túto hru veľmi milujem Je veľmi dobré, aké vysoké je 1 ročné alebo 2 ročné dieťa sa nebude hrať v 2 rokoch dieťa vie ako písať vedia hrať túto hru, ktorú napísal. Carlin Wanjiru. A Ciko. Mwora.
Úžasná hra a mala také dobré piesne, jediná vec, ktorá je trochu otravná, sú doplnky, ale musíte to vyskúšať, mohol by som túto hru hrať doslova celý deň.
Talking Tom & Ben News Szórakozás kcg
Stiahnite si a nainštalujte Dancing Road: Color Ball Run! vo vašom PC, notebooku alebo tablete ... top 5 najlepší Android Emulator pre PC – Gamescatalyst.
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi lvne
Páči sa mi tvoja hra, ale bez návrhov je už trochu nudná, tak prosím pridajte návrhy a mali by ste mať aspoň tri pesničky zadarmo
Blbosť.Akože na reklame hovorilo že tie pesničky si tam môžeme napísať.klamári!😕😬😡😠😢😢
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi tsdq
je to v poriadku ig. Začína to byť nudné, pretože musíte pozerať reklamy na novú skladbu.
Touch, Hold and Drag the ball to make it jump on the Tiles. ... Collect beautiful skins for your dancing balls ... Dancing Road: Color Ball Run!
Milujem túto pieseň a je to dobrá hra. Má tiež K-pop piesne, napr. -blackpink-ako sa vám to páči, Playing with Fire atď. Milujem túto hru
Hral som túto pesničku s názvom unity thefatrat. Hral som túto hru, až kým som sa nerozhodol urobiť tú najhoršiu vec. Bol som v modrej farbe, potom som išiel na modrú, potom mi hovorilo, že smerujem k žltej farbe. Čo?? Prosím opravte to.byeee
Toto je pravdepodobne moja obľúbená hra pre ios, ale je príliš jednoduchá. Osobne si myslím, že tieto návrhy by boli dobrým spôsobom, ako hru sťažiť. NIE. 1 Načasovanie loptičiek, keď sa pohybujú, je vždy rovnaké, vždy sú na ľavej strane, mohli by ste ich skúsiť prinútiť ísť na pravú stranu, aby sa uhýbali? Č.2 Potrebujeme viac farieb okrem červenej, žltej, azúrovej a fialovej. ak by ste mohli urobiť nejaké farby, ktoré sú blízke rovnakému shaderu, mohlo by to značne sťažiť hru.
Veľmi sa mi páči hra, pridáva sa po každej skladbe trochu veľa, ale hej, je to zadarmo, jediné, čo sa mi nepáči je, že väčšina skladieb je neznámych, radšej by som videl oveľa viac skladieb z hitparád (a ja radšej rockovú hudbu) ako túto x
Chápem, že ľudia tomu dali jednu hviezdičku, načítanie trvalo večnosť... srsly to opravte.
Jedna z najlepších aplikácií, aké som kedy nainštaloval❤️❤️. Nainštalujte si túto aplikáciu bez váhania.🥺🥺. Existuje pomerne veľa doplnkov, ale keď odpojíte internetové pripojenie, funguje to perfektne 🥰🥰. Vrelo odporúčam.😍😍
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi tsdq
Dancing Road: Color Ball Run! HernáZóna.sk>. Hry >. Dancing Road: Color Ball Run! Obal hry undefined. Vydavateľ. Amanotes. Platformy. Android, iOS.
Spočiatku bola táto hra naozaj zábavná, ale chcel som pesničky, ktoré nepoznám, nie náhodné pesničky, ktoré nepoznám. Po niekoľkých hodinách sa to začalo kaziť a otravovalo ma to natoľko, že som to vymazal.
Mám pár výhrad k tejto hre, ktorá trvá ani nie 15 minút. 1: Príliš veľa reklám, zdá sa, že niekoľko desiatok skladieb na začiatku je blokovaných reklamami a keď zlyháte ALEBO dokončíte skladbu, dostanete reklamu. 2: Hudba je v porovnaní s hrateľnosťou nekonvenčná. Nie som si istý, či je to spôsob, ako sa vyhnúť právnym problémom, nie je to veľká vec, len som si všimol. 3 Akonáhle zlyháte alebo dokončíte prvú skladbu, BOMBARDUJETE VÁS tak !rôzne vyskakovacie okná. Úprimne si nepamätám, čo to bolo, bonus za prihlásenie a inzerát?
Je to dobré, ale je trochu sklamaním skutočnosť, že v reklame sa zvuk zdal ako skutočný interpret piesní, ale pri prehrávaní to len ľudia spievajú pieseň a niekedy ani nehovoria správne slová alebo majú rovnaký hlas ako interpret podľa mňa je to len nepríjemné... Môžem však povedať, že hra vyzerá oveľa zábavnejšie, ako som si myslel...meh
Je to celkom pekné, ale mám jeden problém......problém je v tom, že nemajú pôvodných spevákov, ktorí spievajú pieseň ako niekto, koho ste milovali, je od Eda Sheerana, ale neznelo to ako Ed Sheeran...... a Let it go from Frozen je od Idiny Menzel, ktorá sa ani nepodobá tej pesničke, ktorú spieva..........
Dobrá hra
Absolútne úžasné, niektoré úrovne sú ťažké, ale okrem toho sú úžasné
Hrozný zážitok z reklamy. Nenávidím to
No, musel by som tomu dať iba 2 hviezdičky, pretože to vyzerá dobre, ak si tam pustím hudbu. Ale vždy, keď pridám mp3, zvyčajne zostane len na obrazovke načítania. Nechápem, čo je na tom zlé, ale ďalšia vec je, že keď to raz zahráte, nedostanete žiadne pridanie. Ale ak si to zahráte inokedy, dostanete pridanie. 🤔
keď použijete oživenie a pošle vás späť, kde ste boli a neznášam to, NESTIAHNUŤ Nenávidel som všetko na tejto aplikácii, ale myslím si, že táto hra je vo všeobecnosti psia voda a rocková sekcia má divnú hudbu a mám pocit ako ............,... ale je to dobrá aplikácia, ak chcete neustále umierať, pretože, s. čo sa mi stalo.
3 hviezdičky, pretože je to taká návyková hra a zábava, ALE existuje toľko reklám! Zaplatil som peniaze za už žiadne reklamy a stále dostávam reklamy v hre. Prečo potrebujem neobmedzené životy, ak sa mi budú stále zobrazovať reklamy? Kiežby som to vedel skôr, ako som zaplatil za hru bez reklám. Ak by reklamy zmizli, táto hra by mala 5 hviezdičiek.
podla mna je to dobre ale nemozem si tam vybrat pesnicky:
Ok hra ale neviem otvorit niektore pesnicky
Je to veľmi dobrá aplikácia. Ale možno by to mohlo mať podobné témy pre každé ročné obdobie alebo sviatok, ako napríklad vianočný čas. Ale celkovo je to pekná hra.
Táto hra je hrozná. Absolútne úbohé. Samotná hra je skvelá, ale vďaka reklamám je táto hra nehrateľná. Zakaždým, keď niečo pokazíte na úrovni, budete čeliť 15-30 sekundovej reklame. Ak chcete odomknúť nové skladby, musíte sledovať reklamy. Ak chcete hrať svoje vlastné skladby, musíte sledovať reklamy. Táto hra je obrovský podvod s príjmami z reklamy. Aj keď zaplatíte 13 dolárov za žiadne reklamy, stále vás to núti sledovať reklamy na odomknutie skladieb alebo prehrávanie vlastnej hudby atď. Nájdite inú hru na stiahnutie. Nepomáhajte vytvárať príjmy z reklamy pre túto hroznú hru
Hra je celkom fajn, ale reklamy boli tak otravné! Ak chcete získať novú skladbu, musíte si pozrieť reklamu z 30. rokov a po každej skladbe je tu nová reklama. A letový režim nepomôže, pretože sa nechcete hrať len s jednou skladbou.
Sú tam moje obľúbené piesne a mnoho ďalších. Páči sa mi to. Ale prečo dávam ⭐⭐⭐kvôli reklamám, uprostred hry, na konci hry, na začiatku hry, vždy ADS ADS. A tak, že len ja dávam ⭐⭐⭐. A za 3 hviezdičky milujem túto hru a piesne. MILUJEM TÚTO HRU, ale musím zmeniť reklamy.
Dávam tejto aplikácii 5 hviezdičiek, pretože nie je veľa doplnkov, som závislý na jej hraní a dokonca môžete hrať svoje obľúbené skladby!
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi lvne
Najprv, keď som si hru stiahol, išlo to tak dobre, ale neskôr, vždy, keď som stlačil tlačidlo Pridať, aby som prehral nové skladby, sa zobrazilo 'Video odmeny nie je k dispozícii'.😑😑
Milujem túto hru, pretože môžete hrať svoju vlastnú hudbu, všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť si hudbu do telefónu. Upraviť: už nemôžete prehrávať svoju vlastnú hudbu, 1 hviezdička.
Hnusna hra
MILUJEM TÚTO HRU, PRETOŽE ZOZNAM SKLADBY JE VEĽMI HLADKÝ MILUJEM VAŠE HRY 😍
Neinštalujte túto hru, ak si myslíte, že dostávate to, čo ste videli v reklamách. Nemôžete si vybrať „svoju obľúbenú“ skladbu. V skutočnosti v ňom nie sú žiadne skutočné piesne, iba hudba. Žiadne texty. Odinštalovanie bez toho, aby ste prešli cez návod. Do očí bijúca falošná reklama. Nereklamujte to, čo neviete dodať. A príliš veľa reklám len na samom začiatku hry.
Na mňa moc ťažké