Post by whemistvireti on Feb 6, 2022 9:20:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključati dragulje ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se igra awsome jedan zahtjev dodajte više oružja, možda snajperski nerf na daljinu kao što je raptorstrike i dvoboj pištolji poput splitfire ili čak luk sa strijelom ili samostrel nerf pištolj
Igra je zabavna za pauze od 5 minuta itd, ali reklame su jako jako neugodne. Čak morate gledati oglase da biste dobili novo oružje. nažalost ovo uništava igru.
I, The One - Aksi Pertarungan Laga xuw
Ta igra je super za PRANKS
Stalno me razbija kad sam se spremao osvojiti razinu. Ipak, dobra igra kad vam dopusti da igrate. Ja ću deinstalirati.
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv. ... Trouble Borba tenkovima Sky Fighters Pilot borbenog aviona NERF Epic Pranks!
Sviđa mi se igra. Dao bih joj 5, ali bilo bi puno ugodnije da su razine dulje. Također video dodaci ne rade. Volio bih da razine imaju više ljudi i da budu duže. 3 osobe boriti se na razini 31 je razočaranje. Molimo popravite ove stvari to bi promijenilo svijet.
Bilo je zabavno, ali se vrlo brzo ponavlja čak i prvog dana. Najveći nedostatak je otključati sve što morate biti prisiljeni biti online, a zatim gledati oglase. Zašto ne možemo sve otključati izvan mreže? Neobavezno, znam, i barem ga možete igrati izvan mreže.
Ja sam veliki nerf fanboy pa sam uživao u ovome više nego što zaista zaslužuje, to je vrlo osnovna igra sa smiješno skupim IAP-ovima. Poput smiješno skupe "premium" podmornice. Platio sam da uklonim oglase, ali dodajte još blastera. AŽURIRANJE: JOŠ NEMA NOVIH BLASTERA??!
U redu igra, ali dvije stvari koje mrzim reklame i čudna je
Dobra igra, ali ne mogu vidjeti video i nabaviti drugo oružje. Do sada imam 12 pušaka, ali ne mogu prikupiti niti jedan od njih. Stoga vas molimo da riješite ovaj problem
Sve se radi o oglasu.. jednostavna igra gledajte oglas svaki put kada dobijete oglas, oglas na dnu zaslona, oglas u vašoj nadogradnji, oglas tu i tamo oglas oglas oglas oglas oglas. Cijela igra je reklama, "NERF EPIC ADVERTISEMENT PRANK" trebao bi biti naslov ove igre.
Igra je dobra, ali zašto ne mogu dobiti oglas za nagradu čak i ako imam dobru internetsku vezu pa sam ostao sa zadanim oružjem
Ruši se nakon razine 99 svaki put kad sam na zadnjem tipu. To je stvarno glupo i čest problem
Previše je dobro kao i moje djetinjstvo sada :3
Najgora igra, kad vidim video za izazov, ide na početni ekran 😡😔
super, ali dodaci su jako neugodni
Defeat the enemy with one blow. Epic puzzle adventure. ... Zahtijeva Android. 5.0 ili noviji ... NERF Epic Pranks! HOMA GAMES · Prank 'em all!
Dosljedno skladištenje nagrada, ne možete dobiti nagrade iako je internetska veza jaka.
Volite ovu igru. Stvarno je zabavno, i ne samo to, već jako dobro funkcionira. Isprva sam mislio da će to biti loša igra zbog reklama, ali se pokazalo da je to neobrađeni dijamant. Sviđa mi se ❤
Dobra igra, volim je, ne isplati se pobjeđivati, ali gledajte da biste pobijedili
Sviđa mi se! Sviđaju mi se razine šefa i druge razine, ali postaje jako dosadno nakon nekog vremena igranja
Ova igra je bila jako dobra sve dok nisam došao do razine 98 nije mi dopuštala da gledam reklamu da dobijem sljedeći pištolj pa sam pritisnuo i uključio, a zatim je izbrisan sav moj napredak nije ostavio ništa
Osobno je to jednostavno dosadno, za otključavanje oružja znate samo što je sljedeće pa je teško nabaviti oružje koje želite. Ipak, uglavnom se radi o igrici koja je blag i traži previše reklama da bi bio prihvatljiv, ali većinu vremena možete odlučiti pa gledajte na to kako želite za mene bljutavu i dosadnu. Dao bih mu samo 2,5, ali ja ne mogu pa 3 je izbor.
¡Bromas epicas NERF! kovanice i XP besplatno
bilo bi to 5 zvjezdica, ali je nekako "niska kvaliteta i" greška
NERF Epic Pranks! Екшън vvw
Volim ovu igru, ova igra je tako dobra
Zabavna igrica koju volim igrati u slobodno vrijeme, ali ne volim sve dodatke
Faza 242 me je malo zadirkivala. Uvijek sam poginuo i nije mi dao ni jednu nastavak, a ni jednu.
NERF Epic Pranks! Action cty
Hvala, ali moraš ispraviti neke greške koje ne mogu proći ni kroz razinu 105 jer me blokiraš da pucam u tipa iz pištolja
Zss1 sosnowiec, Rimbo if arkadien, Geeksn0w ios 9, Holston lake va, ... Molinos de nixtamal, Fake girlfriend death prank, Campaign monitor email client,
Igra me stalno zanima i ne dosađuje
Dobro je, ali neprijatelji mogu izdržati nekoliko metaka, a vi ne možete izdržati niti jedan metak
NERF Epic Pranks! Екшън rxqo
Previše oglasa i grafika je BLARGH! kontrole zaslužuju................0 zvjezdica
Općenito... Meh. Mnogo oglasa koji se mogu pojaviti na svakoj razini ili svakoj drugoj razini. Vrlo malo kontrole s automatskim nišanom i što ne. Iskreno, samo bih čekao bolju NERF igru. XD
Nevjerojatna lica koja klinac čini da ne možete staviti cijenu na to tako smiješno da je i zabavno nijedna od razina nije vrlo laka stvarno dajte pet zvjezdica Umro sam samo jednom, molim vas, ali samo na razini 5 namjerno da vidite što će se dogoditi smiješno preporučujem da se zabavite
Loki, The God of Mischief, Tricks His Way into the July Fortnite ...
Apsolutno mrzim igru da stavljaju toliko oglasa da je neugodno i svaki put kad pokušam igrati igru ovo je jedini oglas koji se ikada pojavi
Molimo dodajte još nerf oružja kao što je fortnite
zabavno igrati..Ne mogu prijeći razinu 161.. odmah nakon zadnjeg metka, aplikacija se zatvara i moram ponovno igrati zadnju razinu.. Ne žalim se ili bilo što. Samo da te obavijestim 🙂. Počeo sam ispočetka 🤣
NERF Epic Pranks ! Action kmd
Previše oglasa ili platnih zidova i igra postaje tako blag nakon nekog vremena. Jednostavno je ista stvar uvijek iznova. Držite prst dolje, stani. Držite prst dolje, stani. I ponovite. Za ovu igru je bilo potrebno malo ili nimalo truda i iskreno sam razočaran.
To je sjajna igra, sve do razine 99, a onda vas izbacuje bez razloga, briše je.
Ovo mi se opet sviđa jer mi se sviđa princeza koju vole