(Android/iOS) Food Truck Chef™ Cooking Games bir çox nöqtəni modifikasiya edin
Feb 6, 2022 1:23:09 GMT -5
Post by prisfuperrelos on Feb 6, 2022 1:23:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox nöqtəni modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Mən oyunu oynamaqdan həzz alıram, lakin qiymətli daşlarınız olmasa, növbəti səviyyələrin kilidini aça bilməzsiniz. Hər kəs oynamağa davam etmək üçün qiymətli daşlar almağa davam edə bilməz! Səviyyələr kilidini açmaq üçün pulsuz olmalıdır. Mən bu oyunu siləcəyəm.
Oyunu bəyənirəm, çox əyləncəlidir. lakin bu, oynadığım yeganə oyundur ki, həmişə donur. Sonra, sistemdən çıxmalı və yenidən donma ehtimalı 60% olmaqla hər şeyi yenidən başlamalısınız!...çox çox vaxt itirdiniz!
Mənim 500.000 ÷ sikkələrim var və onları xərcləmək üçün heç nə yoxdur. Partiya avtobusunu sikkələrlə geri gətirin! İndi qiymətli daşlar əldə etmək mümkün deyil. Oyunu silmək barədə düşünürəm. Əvvəllər bu oyuna 5 ulduz verirdilər, lakin onlar qiymətli daşlar əldə etməyi çox çətinləşdirdilər və mən bütün bu sikkələrlə nə etməliyəm? Dostlarınızı da əlavə etsəniz daha əyləncəli olardı. Ola bilsin ki, vaxtaşırı dostlarınızla GEMS uğrunda nə isə döyüşmək variantınız olsun.
Hələ indi yüklürəm. Marağlı oyuna bənzəyir
Əla oyun, super asılılıqdır! Bütün problemim partiya avtobusumla bağlıdır, çünki 5-ci səviyyədə olduğum üçün bəzən qiymətli daşlarımı almıram. Bu göstərir ki, mən alıram, amma qiymətli daş bankımda məbləğ eyni qalır? Həqiqətən sinir bozucudur, çünki daşlar əldə etmək çox çətindir. Həmçinin, demək olar ki, 500000 sikkələrim var, lakin onu xərcləmək üçün heç bir şeyim yoxdur, qiymətli daşlar olmadan sikkələrlə almaq üçün daha çox şey olsa, əla olardı.
Mən bu oyunu sevirəm, amma onun donub qalmasından və onu bir neçə gün ərzində yenidən quraşdırmaq məcburiyyətində qalmasından bezmişəm və indi mən partiya avtobusundan istifadə edə bilmirəm, çünki internetim yoxdur, amma məndə var deyir. zəhmət olmasa düzəldin, yoxsa silib oynamaq üçün başqa oyun tapmalı olacağam.
mən oyunu sevirəm, lakin hər dəfə əlavə brilyant və ya 50% əlavə xal üçün reklama baxanda o, oynamağı dayandırır və məni əlavə xallarım və ya almazım olmadan oyunu bağlamağa və yenidən başlamağa məcbur edir.... bir az işlədi, amma getdi. Eyni şeyi etməyə qayıdıram, oyunu hər dəfə başlatdığımda onu təmizləyirəm
Mən bundan həzz alıram, amma nəyi təkmilləşdirmək üçün daşlardan istifadə etməlisən? Siz hər şeyi qiymətləndirə bilərsiniz və hələ də səviyyəni keçə bilməzsiniz. Həmçinin bütün qızıl ulduzlarla 40 səviyyənin hamısını bitirsəniz, bunun üçün heç bir şey əldə etməyəcəksiniz. Yeni sahələrin və xüsusi cihazların kilidini açmaq üçün daşlardan istifadə edilməlidir. Həmçinin U hazır məhsula toxuna bilməlidir və onu sürüşdürməyən şəxsə gedir. Çünki həmişə işləmir.
Mən ikinci Francis Pare... siz oyun irəlilədikcə sizi qiymətli daşlar xərcləməyə məcbur edir və daha çox qazanmağınıza mane olur... Hal-hazırda mən qiymətli daşlar üçün ikiqat hesablanıram. Əvvəlcə alışda, sonra çatdırılana qədər bütün bu məcburi dəqiqələri gözlədikdən sonra, onlar gələndə daha çox qiymətli daş çıxarırlar. Çox vicdansız oyun. Və hətta bu barədə dəstək komandasına e-məktublar yazdıqdan sonra da heç nə edilməyib... SİZ ŞƏRƏFSİZLİYİNİZ İLƏ MÜKƏMMƏL YAXŞI OYUNU MƏHV EDİRSİNİZ
Tərtibatçı həqiqətən bununla sizi məhv etmək istəyir.. Mən bu cür oyunları çox sevirəm, ona görə də dərhal 5 kvid-dən çox ödənirəm ki, 2-ci səviyyəyə çatanda qiymətli daşlar olmadan təkmilləşdirə bilməyəcəksiniz. Gəlin bir şeyi açıq deyək, oyun sizdən bunu oynamaq üçün böyük pullar ödəməyinizi istəyir, yaxşı inkişaf etmiş bir şöhrət üçün 45 funt ödəyən bir PlayStation oyunçusu kimi, bu sənayeni təhqir edir. İndi "oynamaq pulsuz" olan oyunları yükləməyi sözün əsl mənasında bitirdim. 7 funt belə bir oyunu oynamaq üçün artıq kifayətdir.
Daily Quest funksiyası "Tezliklə" deyir. Bu funksiya mövcuddur, ya yox? Yuxarıdakı qeydlər onun mövcud olduğunu göstərir. Artıq aşağıdakı problemlə üzləşmirsiniz: "Yemək maşını aşpazı davam etmək üçün resursları yükləməlidir" xəta mesajını almağa davam edin. Bu xəta mesajını indicə almağa başladı və tətbiqə daxil ola bilmir. Həqiqətən sinir bozucu. Bu baş verməmişdən əvvəl bu oyunu sevirdim. Dəstək üçün e-poçt göndərildi.
Cooking Crush - kokkamängud Arkaadmängud tctn
Food Truck Chef™ Cooking Games Pro příležitostné hráče ksr
🤩😍
Super 😂😂🤘🤘🤘
Oynamaq üçün ödəyin. Təkmilləşdirmələr sikkələr və qiymətli daşlar. Siz çoxlu daşlar olmadan birinci sahədən keçə bilərsiniz. Amma dərhal sahəsi 2 olan bir kərpic divara dəydin. İndi siz pul xərcləmək və ya köhnə səviyyəni bir təkmilləşdirmə üçün 10 dəfə üyütmək məcburiyyətində qalırsınız. Bir neçə səhv də var. Məsələn, bütün pulların sayğacdan silinməsinə baxmayaraq, müştərilər taymer bitməmişdən əvvəl görünmürlər. Və bəzən sifarişi, məsələn sendviç səviyyəsini görmək çətindir. Sandviçdə 3 piksel kahı? Xeyr. Bu bolqar bibəri...
Əvvəlcə xoşuma gəldi, amma hiyləni görəndə. Bunu aradan qaldırmağın vaxtı gəldi. Əsasən sizi oyunda irəliləyiş üçün pul xərcləməyə məcbur edir. Ona görə də bu oyundan yaxa qurtarmaq barədə ciddi düşünürəm. Əyləncəlidir, amma irəliləyə bilməzsiniz, ancaq bu günə qədər. Sərin deyil!!!
Mən oyunu sevirəm, bu, həqiqətən mənə daha sürətli və diqqətli olmağıma kömək edir. Həm də çox əyləncəli və asılılıq yaradır....amma mənim bir problemim var. Təəssüf ki, oyunu silməli oldum, çünki o, məni tamamilə bağladı. Oyun qaraldı. Eynən. Və bir nöqtədə tamamladığım hər 5 səviyyə üçün qiymətli daşlarımı toplamırdım. Məndə çoxlu sikkələr var idi, ancaq 1 daş. Bu əlavə etmir. Oyun əladır.. amma deyəsən nə vaxtsa işləməyi dayandırır və donur. Mən sadəcə xoşbəxtəm ki, pul xərcləməmişəm
Kilidlənənə qədər əla oyun! Bir aydan artıqdır ki, oyunu oynaya bilmirsiniz! Bağladığı restoranı təkmilləşdirməyə çalışın, mətbəxi təkmilləşdirməyə çalışın, o bağlanır, sadəcə oynayıb mənim daşlarımdan istifadə etməyə çalışın, o, bağlanır! Təklif edildiyi kimi yaxşı yenidən quruldu və bir ildən çox oynamağa dəyər olan hər şeyi itirdim! Üstəlik 185 daş! Çox pis, sıfır ulduz verə bilməz!
Mən oyunu həqiqətən açanda oynamağı sevirəm. Açılmayacaqdı (Galaxy S21), sonra bu keçən həftə sonu nəhayət yenidən işə başladı. Amma indi oyun açılmayacaq.
Əsas ekran gələn kimi sönür, sadəcə olaraq, problem kimi işləməyəcək, mən çox həzz alıram, lakin başqa bir oyunçunun dediyinə görə, bütün çətinlikləri yuxarı qaldırarkən belə qiymətli daşların səviyyəsini yüksəltmək çətin deyil. bir həftə oynamaq üçün məni qapanmağa davam etdiyi üçün onu sildim, eyni problemim olub-olmadığını yoxlamaq üçün yenidən quraşdıracağam, çünki mənim yalnız üç səviyyəm qalmışdı.
Həqiqətən əyləncəli! Kaş ki, təkmilləşdirmələr əldə etməyin daha sürətli yolları olsun, sonra hər səviyyəni cəld yerinə yetirsin və ya daim reklamlara baxsın...
Oyunları çox sevirəm, amma karnaval və xüsusi tədbirlər məni dəli edir. Yemək üçün bütün bahalı təkmilləşdirmələrlə belə qazana bilməzsiniz.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual dnny
Bu oyunu çox bəyəndim və uzun müddət oynadım. Braziliyaya qədər hər yük maşınında bütün ulduzlar var idi. Google Pixel 6 var, oyun telefonuma yüklənmir. Bütün bu vaxt və pul boşa getdi 😑.
Food Truck Chef™ Cooking Games 休閒 mvt
Food Truck Chef™ Cooking Games 休閒 mvt
Əslində bu oyundan çox həzz aldım, amma səviyyəni yüksəldəndə çoxlu reklamlar var və onu görəndə əsəbiləşirəm. Zəhmət olmasa düzəldin!
Bütün məlumatlarım xəbərdarlıq edilmədən silindi, indi mən əvvəldən başlamalıyam, bütün qiymətli daşlarım və sikkələrim yoxa çıxdı!!! Zəhmət olmasa düzəldin!!!! Çox sağ ol
Oyun yaxşıdır, amma hər zamanki kimi hər şey üçün reklama baxmaq lazımdır. Mənim əsas şikayətim odur ki, nailiyyətləriniz üçün heç bir qiymətli daş verməyin və onlarsız heç bir təkmilləşdirmə ala bilməyəcəksiniz. Siz yalnız 1 qiymətli daş əldə etmək üçün videoya baxmalısınız, 10.000 xp əldə etməlisiniz və yalnız 7 daş əldə edirsiniz, niyə də 10 olmasın. Vacib təkmilləşdirmələrin əksəriyyəti 10 qiymətli daş və daha yuxarı qiymətə başa gəlir. Əsasən onlar daha çox qiymətli daşlar verməlidirlər 💎 Oh və köhnə ziyafət avtobusunu geri qaytarmaq lazımdır. Videoya baxıb 2 saat gözləmək iyrəncdir!
Oyundan həzz alındı. Birinci mərhələ başa çatdıqdan sonra daha çox oynamağa davam etmək üçün satın almalısınız.
Qazandığım nailiyyətlərə görə kredit almadım. Oyunda müəyyən məqsədlərə nail olduğumu göstərir, lakin Google eyni yeniləməni göstərmir: bacarsaydım bu oyuna SIFIR ulduz verərdim! Nailiyyətlərə görə kredit almaqla bağlı problemlər yaşadım - onlar bir həftədən sonra hələ düzəldə bilməyiblər - DƏHŞƏTLİ oyun yükləmək üçün vaxtınızı itirməyin! Yeniləmə: 6 ay sonra - HƏLƏ DƏYƏT YOXDUR! Həmçinin, indi dəstək tələb etmək üçün parametrləri belə aça bilmirəm! Yeniləmə: 9 ay sonra - HƏLƏ DƏYƏT YOXDUR!
Food Truck Chef™ Cooking Games Pro příležitostné hráče ksr
Bu oyun həqiqətən əladır 👍 Bəyəndim və yeri gəlmişkən, bunu əvvəllər yüklədim və 34-cü səviyyəyə gəldim və sonra Barbekü Küçəsini açdım, amma fikrim yayındı.. ona görə də onu sildim və yenidən yüklədim! İndi isə 8-ci pillədəyəm. Gözəl Oyun! Tövsiyə edin!!!
Reklam yoxdur. Heç bir nasazlıq yoxdur. Oyunda heç bir problem yoxdur. Pis şeylər.... Məni ac edir Makaron ən çox sevdiyim yeməkdir
bu oyun benim benim megavayitimla girmeyin aaaaaaaa size bir tovsiye edim bile ha ha ha ha ha
Bizə hər gün pulsuz qiymətli daşlar verə bilməzsən? Çox darıxdırıcıdır! Yeniləmə lazımdır! Xəstə 🤧