Post by prisfuperrelos on Feb 6, 2022 1:20:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Grafica uimitoare a jocului este bună 👍 și îmi place cum îți poți schimba numele, pur și simplu îmi place! ❤ Ar trebui să încerci acest joc, e foarte distractiv, crede-mă!
Rundele sunt prea scurte și există un anunț după fiecare anunț. Petreci mai mult timp urmărind reclame decât jucând jocul.
Acest joc este grozav! Prima dată când am jucat am câștigat. Îmi place atât de mult acest joc, nu mă pot opri! Faptul că există dinozauri în acest joc îl face și mai bun! Continua cu munca buna!
Funcționează lent pe telefonul meu, de asemenea, reclamele sunt puțin prea mari.. De asemenea, continuă să facă această glichere aleatorie.
jocul este ridicol, nu este deloc atrăgător, îmi pare rău pentru designerul acestui joc. Este de foarte slabă calitate, nu rezisti mult, chiar ți-am spus că nu este foarte interesant și spectaculos, focul dragonului te omoară și nu ești entuziasmat de joc. Ai izbucnit, Doamne 😩
Vă rugăm să adăugați mai mult timp și mai multe piei și diferite dinozauri și diferite moduri Vă rugăm să încercați să faceți asta sau unele dintre acestea ca mai mult timp
Dinosaur Rampage 動作 dzv
E misto, dar e ușor să devii plictisitor.
😍
Îmi place foarte mult acest joc. Foarte bun time killer Îmi place foarte mult acest joc. Are și skinuri foarte bune pe care le poți cumpăra.
E bine
Acest joc este Potty 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 💩💩💩💩💩💩💩
Distractiv și provocator dacă citești asta și nu instalezi jocul, ești cel mai ciudat și mai prost de pe Pământ, te rog să instalezi unele jocuri sunt stupide, nu acesta, nu vei simți asta =😡 Vei simți asta=😆 atât de distractiv și amuzant și provocator Îmi place o provocare bună ca mine pe YouTube beinie boos și mai mult sau abonați-vă Nu am încă niciun abonat, dar sunt un începător să aveți o zi grozavă și vă rog să nu fiți mai liber și să nu instalați jocul nu fi acea persoană care nu îi place niciunui corp pentru că ești un liber
Dinosaurs have been resurrected in the present age! Move your dinosaur with simple controls. Win by eating the most people and causing the most destruction!
Dinosaur Rampage Action asa
Am toate skin-urile și am finalizat toate misiunile pe care le-am ajuns la rangul mitic și sunt aproape întotdeauna pe primul loc, este foarte distractiv și ușor
Joc grozav. Singura plângere este că nu există nicio funcție de salvare dacă telefonul moare și trebuie să modificați datele.
Aș da 5 stele, dar nu, pentru că poți adăuga spinosaur rampage
Prea multe adaosuri
E minunat de frumos Îl ador!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Foarte amuzant. Mulți jucători nu sunt oameni adevărați, jocul folosește resurse serioase, provocând supraîncălzirea Samsung S9. Reclamele îngrozitoare, dar cele mai multe sunt scurte.
Îmi place acest joc, dar singura problemă pe care o am este că am ajuns la nivelul Myrhic și am obținut toate realizările. Dacă adaugi mai multe realizări, voi da mai multe stele
Turbo Stars - Rival Racing Racing nmf
Dinosaur Rampage APK - Download app Android (free)
Îmi place acest joc, este distractiv și încântat. Vă rugăm să acordați nota 5!!! M-am distrat jucând și știți că explorez ♡Iubesc @dinosaur rampage Îl iubesc atât de mult că îl joc în fiecare zi și din când în când oriunde merg, mă joc explorând și am emoție de distracție!
Îmi place jocul, dar nu-mi place Bătălia când există carne foarte mare și dacă ești la mijloc, literalmente, nu vei mai avea șanse de scăpare.
Acest joc este ușor și minunat, nu cred că există o opțiune online, dar ar fi grozav să joci împotriva altor oameni.
Reskin leneș al Hole.io. Grafică gunoaie și joc online fals. Sunt doar roboți. Achiziție leneșă de numerar
Primesc reclame lungi de fiecare dată când termin un joc. Faceți drum la multe reclame
Dinosaur Rampage Märulimängud tyk
Un mentor vine din toate punctele de vedere și mă țintește unde merg și toate reclamele stupide
Este superrrrrrr!Ador acest joc! 😊
Imi place jocul asta. Singurul lucru care nu-mi place este să adauge multe, dar totul altceva este grătar. Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodată.
Este un joc bun, dar este plin de o mulțime de reclame
Pare un început bun. Are nevoie de mai mult conținut, mai multe niveluri.
Pierde timp distractiv, aș vrea să aibă mai multe moduri de joc
Dinosaur Rampage 動作 dzv
Băieți, trebuie să reușiți astfel încât să puteți obține mai multe ranguri mai repede și voi sunteți de genul "oh, ya, bla, bla, asta și aia, OH SHOOT, faceți rankurile mai grele, cu cât intrați mai departe în joc!" DAR DE CE PENTRU CĂ VREI SĂ LUPTĂM ȘI NE FRUSTĂM?!?! Urasc jocul asta!
Jocul este grozav, dar am plătit pentru a elimina reclamele și sunt ÎNCĂ acolo. Super enervant, suficient de enervant pentru a face experiența reală de a juca prea mult o bătaie de cap
După fiecare rundă există un anunț.
Îmi place jocul, dar mi-aș dori să aibă un joc mai lung.
Urăsc acest joc pentru că dacă începi un joc și îl lași la mijloc rămâne în urmă și nu funcționează 1 minut, este frumos, dar întârzie mult
Oferta Dinozaur război mondial mech tyrannosaurus robot t ...
Crearea joc Dinosaur. ... Download puzzle games for iPad, iPhone and Android and you'll be able to take the challenge with you whether
Foarte
Așa este 😑
Bla, bla, bla, este uimitor, în primul rând, da, trebuie doar să-ți îmbunătățești puterea, viteza și alte chestii, apoi turnul Eiffel și există o eroare, da, există o eroare despre acest turn Eiffel, oamenii scapă de pe hartă și există oameni nelimitați pe care probabil îi au. Nu am rezolvat încă asta, ca să-l poți încerca poate
E un joc foarte interesant și distractiv!
Acest joc este foarte greu pentru profesioniști dacă nu poți învinge tot Mega dragonul, deoarece mega Dragonul pe care l-ai crescut de mult timp și nu pot învinge acest joc ca și cum nimeni nu poate învinge asta.
Îmi place aplicația și este un joc uimitor, dar lucrul care mă enervează este că de fiecare dată când termin un meci apare un anunț cu orașul mulțimii, vă rog să remediați acest lucru sau veți avea mai puțini oameni să joace jocul dvs.
il iubesc ecel mai fain joc am nedunit dupa el numa asta ma jic in fuecare zi
Un joc minunat, cu adevărat distractiv, care creează dependență și mai ales când ai multă furie să scapi, ajută când mănânci toți oamenii mici
Multumesc pentru joc!! IMI PLACE!!
Urăsc că este cronometrat. Vreau doar să merg liber și să distrug totul.