Post by prisfuperrelos on Feb 6, 2022 1:17:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok arany ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Max: jeux de cuisine Arcade lxjn
Először is reklámok a játék kellős közepén!? Másodszor, bizonyos elemek, amelyek a kérés megfelelő törléséhez szükségesek, zárolva vannak! Ezt igazságtalannak tartom.
Fashion Star Fai da te Giochi di ruolo awd
Nem tetszett annyira.
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdinov vxic
Egyszerűen csodás játék👌
5 csillagra tudom értékelni ezt az alkalmazást. De a probléma az, hogy az anyagból, amiből felsőket és szoknyákat készítünk, minimum zár és a smink résznél annyi minden le van zárva és a szalon. Tehát ha be van kapcsolva a netem, akkor sem tudják megjeleníteni a hirdetéseket, hogy a kívánt anyagokat felhasználhassuk. Mivel első helyen állok, ezt a problémát is el kell helyeznem. Tehát kérjük, javítsa ezt a problémát, különben ez a játék nem rossz
A pokol van a reklámokkal? minden után, amit csinálok, van egy hirdetés! vagy telítsd túl a gamr-t hirdetésekkel, vagy fizess nekünk nevetséges összegeket a játék megfelelő folytatásáért, nem mindkettő! elvesztett egy játékost!
Szerintem ez egy csodálatos játék. Ha egyszer ráállsz és csinálsz valamit, már csak látni szeretnéd, mi következik. Ebben a játékban olyan dolgok vannak, amelyeket bárki megtehet. De az egyetlen probléma számomra a túl sok kiegészítés, és azt hittem, hogy képes lesz saját szabású és dizájn kiválasztására. Tehát összességében 4 1/2-re értékelem ezt a játékot.
Elkezdtem játszani ezzel a játékkal, és jöttek a hirdetések, nem is tudjuk megcsinálni x, ezért újraindítottam a játékot, és ugyanaz a szituáció következett be, így emiatt leállítottam ezt a játékot, és soha nem volt rossz tapasztalatom más hírnévvel, kivéve Ez a játék De a hírnév nagyon szép volt, ezért adtam 3 csillagot Kérem, oldja meg a problémámat
Nagyon szeretem ezt a játékot mert nem tudom nahát nem ez a lényeg ha nem az hogy igen sok a MB is nem tudom le telepíteni is kérdezett hogy honnan tudom hát mert a régi telomban volt is én nagyon szeretem de most nem tudom le telepíteni ezért kérem segítsenek
Nagyon jó alkalmazás a játékhoz, és nagyon jó azoknak, akik olyan divattervezőnek szeretnének lenni, mint én, nagyon jó alkalmazást szeretek.😊
ez a játék annyira izgalmas, hogy rengeteg a tennivaló. tetszik, ha nem tetszik ez a játék, akkor őrült vagy. sok mindent megtervezhetsz. Imádom ezt a játékot, csak menj le a kiegészítésekre.
szeretem, de el tudod távolítani az összes hirdetést, mert nem tudom megadni azt, amit az ügyfeleim akarnak, amit szeretnének, az mindig feloldja... 5 csillagra értékelem, ha eltávolítod az összes hirdetést... köszönöm, és viszlát👋 😊
Szeretem ezt a játékot, de szeretném, ha nem kell megvenned a ruhákat és a hajat. Ez is csillogó volt, és nem engedte, hogy levágjam az anyagot, kivéve a legelső ruhadarabot.
Nagyon jo jatek
Egyetértek a többiekkel, mert pontosan ugyanez történik velem, nagyon szerettem volna folytatni a játékot, de minden pénzbe kerül. Nem örülök ennek. Ez egy szórakoztató játék, de ez az egyetlen jó dolog, amit el kell mondanom erről az alkalmazásról :c
Jó volt. Fizetnem kellett azért, hogy elkészítsem a ruhákat. Végül nem kaptam meg a ruhákat. 7,00 £, hogy mindent beszerezzen, ha mindent megkapna egy hirdetésben, lehet, hogy újra telepítem. Sok reklám is van. Ha megoldja a problémákat, szerkesztem és újra telepítem. Rengeteg tennivaló van, és ha mindent megkapsz a telepítés során, akkor sok ember 5 ***** csillagot ad majd 🌟🌟🌟🌟🌟
A játék jó, de sok kiegészítést tartalmaz. A húgom játszott a játékkal, és próbált mutatni valamit, de hirtelen felbukkant egy add a képernyőn, és még csak ✖ opció sincs rajta, így újra meg kellett nyitnunk az alkalmazást, de aztán ismét felbukkant. Meg tudod oldani ezt a problémát? Végül is a játék jó
A játék nagyon jó, élveztem sokféle ruhamintát és mintát alkotni, de nem tudod megtervezni egyetlen ruha formáját sem, mert követned kell a mintát. Szintén a játék szinte megköveteli, hogy frissítéseket vásárolj, ez azért van, hogy több funkciót is feloldhass, aminek szerintem ingyenesnek kell lennie, mivel nem fizetnék 7 fontot egy fodrászat stúdióért, néhány sminkért és néhány ruháért, ugye?
Játszottam már ezzel, nem mondom, hogy rossz játék. De játszottam, és azt mondta, hogy szükségem van egy ruhára, és nem tudok belépni az öltözőrészbe, a játék feléért fizetni kell, megváltoztatom az értékelésemet, ha ingyenes, jó játék, de ha pénzt akarsz költeni 🥈
Kevesebb hirdetés, több dizájn és ruházati lehetőség jó lenne. Szintén nagyszerű lenne, ha a játékosok feloldhatnák a frizuráját, miután elérték az első ötöt.
Tíz másodperc és volt hozzáfűzésem. Nem hiszem, hogy követnem kellene a beállításaidat, ha ruhát akarok készíteni, nem kellene sminkelnem, és semmiképpen sem hagyhatom ki. Az első póló rendben volt, köszönöm, most törlöm.
IMÁDOM ezt a játékot 😘😘😘😘👄👄
A cégprofilunk bérbeadásáért járó első heti előleget a reggeli bhabhi ne lakosztályból és egy fél napos városból vagy megyéből hoztuk létre, a többi pedig az egyetlen, ami számomra sem jelentett problémát, és az év hátralévő részében. Az év főiskolai hallgatóinak, alkalmazottainak és hallgatóinak, akik nem tudtak túl sok eszközt és módszert, vagy nem, és ha igen, melyik a kedvenc TV-dekhiája egy jó éjszakai alvásról és ébrenléti erdőről NC, a másik kéz pedig az első a múlt
DIY Fashion Star Rollenspiele pfv
DIY Fashion Star - Design Game Rol Oyunu gcc
Fogjuk rá hogy jó
Ez időpocsékolás, először is, a grafika kissé hátborzongató, de a legrosszabb az, hogy vannak "küldetések", amelyek végrehajtásához játékútra van szükség. Ha 1-5-ös vagy, valószínűleg imádni fogod. De 5-ért ITS HOTRIBLEEERE.
DIY Fashion Star - Design Game 角色扮演 ipz
DIY Fashion Star - Design Game የሚና ጨዋታዎች tuv
5 másodpercig szórakoztató játék volt. Túl sok volt a hirdetés, és cuccot kell vásárolnia. Nagyon bosszantó
Szeretem a valódi játékot, de annyi zárva van, hogy meg kell vásárolni, és véleményem szerint ez túl sok egy egyszerű szórakoztató játékhoz.
Ez egy nagyszerű játék, de elég sok reklám van benne. Nagyon szeretem a barkácsolást, de fizetni kell a hajformázásért, a barkácsruhák elkészítéséért stb. Remek játék azonban.
Ez a játék egy nagyon jól megalkotott játék, annyira szórakoztató ruhákat készíteni és feltenni a hamis weboldalra, de lassan megszabadul a ruháidtól, amiket készítettél, és rögtön az elején és néhányszor a ruhakészítés után is vannak hozzáadva, de egy nagyszerű játék
Ez a játék nagyon szórakoztató, de rengeteg kiegészítést tartalmaz, és képesnek kell lennie arra, hogy úgy vágja, ahogy akarja. nem ahol bizonyos ruhákat bizonyos módon vág. De ez a játék nagyon szórakoztató 🤗
ez a játék szórakoztató, de bizonyos dolgokat nem igazán tudsz kinyitni valódi pénz nélkül, és egy idő után unalmassá válik, mert olyan sok tervet készítettél, és semmi újat nem tudsz kinyitni
Letöltöttem ezt a hülyeségért és kuncogáshoz. Előnye, hogy szó szerint felteheti a képeit az ingekre és egyéb dolgokra – például az én lányomnak csak az ingnek kellett lennie, amelyen a The Rock felvonta a szemöldökét. A festés része egyfajta durva, mert egy kép helyett ismétli a dizájnt, amiről természetesen durva képeket készítettem, hogy tönkretegyem a gyerekek életét az alkalmazáson. A legrosszabb az, hogy a kezelőszervek NAGYON érzéketlenek, és ez egy készpénzes játék, mivel nem tudod megváltoztatni a haját tészta nélkül.
Kétségtelen, hogy ez a játék csodálatos. Általában letöltök egy játékot, majd csak ugyanazon a napon törlöm, de ez nagyszerű volt. Nem tudtam kivágni. Ez a játék fantasztikus, de nagyon sok olyan dolog van ebben a játékban, ami le van zárva ezért töröltem, mivel nem volt móka. Ha ez a probléma megoldódott, akkor ez a játék kiemelkedő, és nincs olyan nagy probléma a hirdetésekkel. Csak egy-három hirdetés érkezik, ezért ezt a játékot javaslom. Köszönöm.
Ez a játék olyan sok hirdetést szív, és olyan lassú. Ez a játék a legrosszabb játék, amit valaha játszottam életemben. nem ajánlom senkinek. Egy örökkévalóságig tart a betöltése. Annyira utálom ezt a játékot. Azt hittem, jó móka lesz, de nem az. Mindenki rosszul érzem magam, aki átment rajta. Ne telepítse ezt a játékot. Nem tanít meg semmit. Ez nem szórakoztató. Nagyon lehangolt. Kemény. Bérelhető
Ennek a játéknak egy örökkévalóságig tart a betöltése megáll 50-nél és leáll a betöltődés visszaállítom a telefonomat meg minden!!!!😠😠😠
Olyan ruhákat ad ami nincs meg
jo csak az a baj ha akkarsz hajat csinálni neki pénzbe kerül!
Ez a játék egyszerűen lehetetlen! Feltelepítettem a játékot, és egyáltalán nem tudtam játszani, mert folyamatosan összeomlott. És ne is kezdj bele a hirdetésekbe.... szó szerint MINDENHOL ott vannak!! Mi értelme olyan játékot tervezni, ahol a játékidő 90%-át a reklámok emésztik fel.
A játék jó, de mindig feldob, ha kijavítanak, annak örülnék, és sokkal többet játszanám, nem egy gyűlöletbeszólásnak, csak... Igen, csak így tovább 👍 👌 Örülnék, hogy frissítenie kell. játék Remek munka srácok😛😝☺️☺️👍👌👍
A legjobb esetben rosszul megtervezett, rosszabb esetben szándékosan frusztráló. A minták vezérlése gondot okoz, és ha abban a szakaszban, amikor rárajzolhat a ruhákra, véletlenül visszamegy, akkor nem tudja visszavonni vagy visszaállítani az előtte rajzoltakat. Ami még rosszabb, vannak ezek a szintek, amelyekhez fizetési fal mögé zárt tételek szükségesek. Megértem, hogy a játékfejlesztőknek pénzre van szükségük, és jó lenne, ha a kihívásokhoz/szintekhez csak az ingyenes tárgyak kellenek, így a fizetős tételek csak a freestyle módhoz lennének. Eltávolítva
Le sem lehet töltrni
Nem hiszem el ezt az alkalmazást! Az összes szórakoztató 5 dolog, mint a haj, a ruhák és egyéb kiegészítők zárva vannak! És sok divat túlságosan nem megfelelő. Nem túl családbarát játék. Csak egy hülye, mint a többiek. 😡
Nagyon jó!!!!!!!!🦄🦄🦄