Post by prisfuperrelos on Feb 6, 2022 1:08:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ повећати драгуље хак ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - билијар Град 2022 version ▞▞▞
Ово је разуман губитак времена. Опција за два играча би била добра. Немам појма шта сви знакови раде. Дошао сам до нивоа 200 на истом знаку (Цуе Ц). До нивоа 300 ми је доста. На свим играним столовима никада нисам почео са пуном гомилом лопти, тако да ми је ово досадно.
Забава око пет минута. То није стандардна биљар игра, а испред сваког "нивоа" постоје рекламе.
Pooking - Biliar kota Olahraga qsu
Проведите минут играјући, потрошите 2 гледајући рекламе
Потребно је много мање огласа...једноставно.. тај износ може натерати људе да избришу вашу игру.
ова игра је невероватна, али кад год нисам добио лопту, осећам се срамотно јер шта ће се десити ако се то деси у правом такмичењу. Али ова игра је била апсолутно добра
Сматрам да је игра прилично занимљива, мислим да усавршава ваше вештине тако да кад год играте у стварном свету можете бити професионалци. Али једина два проблема која налазим у игри, то су огласи који се појављују на мом екрану сваки пут када играм, а друго, игра је требало да буде изазовна игра у којој се борите против других играча уместо да играте сами.
Одлична игра и ако је сингле, реалистична до максимума, заслужује не 5 ⭐ , него 10 ⭐ !!! Одлична игра !!! Поред свирања сингла, не заслужује 5 ⭐, него не заслужује 10 ⭐ !!!
Игра је тако добра и лака, али мој проблем са игром су додаци које има много, ценићу ако их уклоните
Одлично! Играјте обавезно!
Лако научити углове. Не могу престати да играм. Препоручује се за почетнике и за четкање.
Лако и пријатно. Када добијете одређени број круна или живота, да ли се они збрајају као поклон, приступ граду или било шта тајно?
Ово је веома лепа и занимљива игра, али за време играња игрице ускоро ће доћи и огласи
Одлична игра, али превише реклама. Претпостављам да ако желите да људи играју вашу игру, смислите начин да рекламе не буду толико и досадне.
Волим игру, лепо је друштво када сам мање заузет
Обожавам ову игру, али сам је деактивирао због лошег рекламирања
Pooking - Biliar kota Olahraga qsu
Постоји неколико аспеката ове игре који ми се не свиђају. То није права биљар/билијар игра, али уместо тога треба убацити 3 или 4 лоптице, најчешће на неким бизарно обликованим столовима. Контрола нишања је у реду, али контрола снаге није. Веома је лако направити глупи ударац случајним отпуштањем док вучете да бисте добили жељену количину снаге. Да ствар буде још гора, распоред контрола није прилагодљив, јер се као дешњак борим да имам контролу снаге на левој страни.
Рецензија на старију верзију. Огласи су сада наметљиви, не можете да их искључите, свирају веома гласно. Ваша једина опција је да смањите јачину звука на телефону. Ако сте искључили игру, требало би да буду и огласи. Разумем потребу за огласима, али гласна шпанска музика без дугмета за искључивање звука не продаје ништа, само чини вашу апликацију досадном. Промените је, а ја ћу надоградити рецензију.
Није ништа боље од било које друге игре у базену. Ја сам на нивоу 67 и представа нимало не личи на рекламу. Нема ту ништа 3Д. Ваш поглед је право одозго. Некако досадно.
Учи вас како да циљате. Прилично лепо искуство.
Веома реалистичне игре су еквивалентне правим столовима за билијар
Ова игра је веома забавна, али негативна страна је та што два играча не могу да је играју.
Сјајно
Добра је игра али мислим да нема краја Достигао сам ниво 850 али нисам видео крај уморан од играња
Волим ову игру, али имам проблема са њом успео сам све да оставим 667, али она сада наставља да затвара игру као док сам на средини нивоа. Деинсталирао сам га и поново инсталирао у основи потпуно испочетка, али сада то ради више пута. Аутоматски затвара игру. Поправите како бих могао поново да уживам у игри.
Топ
Добро.. али као и друге игре, превише додаје
Само што наводи, иначе супер.
Опуста боља од оне са противницима 8 балл поол.Свака цаст
Pets Race - Fun Multiplayer PvP Online Racing Game Arkaadmängud zqm
Играо сам игру до нивоа 40, али претпостављам да јој је потребан режим такмичења у којем играте против пријатеља или самог рачунара
Мрзим много реклама, сваки ниво почиње после рекламе
Маркетинг нон стоп.
Супер👌👍👍
Pooking - Billiards City Esportes hqrv
Добар концепт, али превише фаза са истом количином лопти, могло би да послужи са неким појачањима или неким блоковима/опасностима, рекламама након сваке фазе и када учитате игру. Превише живота за почетак, нема казни за поновни покушај. Толико ствари које бисте могли да урадите да побољшате и учините занимљивијим иначе ће се понављати и досадити
само поштена игра није тако добра ни тако лоша
Волела сам ову игру, али се замрзава ако настави, избрисаћу је
Ово је иритантна игра са толико реклама... Ф офф!!
Веома ми је лепо прошло, заиста уживам
АЖУРИРАЊЕ ЗАВРШИО САМ ОВУ ИГРУ КОЈУ САМ НАПИСАО 30.7. И РЕКАО ВАМ У СРЕД СНИМАКА ОШЛА ЈЕ НА РЕКЛАМУ СЕКУНДИ НАКОН ГЛЕДАЊА РЕКЛАМА МОЈ ударац ЈЕ БИО САВРШЕН БИ БИЛО ДОБИО КОМБО ПУЦА ДА БИ БИЛО КОМБО ДА БИ ДА ДА БИСТЕ МУДРИМА НЕ ПРЕУЗМАЈТЕ ИГРУ Све ми се допало док нисам био усред снимка и није се појавила реклама, гледам више реклама него играм игрицу, не можете покушати да играте и да вас омета реклама у току игре, није цоол у све, поправите исту ствар, молим вас, отарасите се искачућих прозора огласа, то је само за многе